OSTİM SUNUMLARI YAPILDI

Uluslararası Ticaret Bölümü INTT-499 Saha çalışması kodlu seçmeli ders kapsamında İŞİM Kümesi koordinatörlüğünde yürütülen projeler yapılan sunumlarla sonuçlandırıldı. İŞİM üyesi 18 firmanın katıldığı projede bölümümüzden 18 öğrenci 4 ay boyunca yoğun bir staj süreci geçirmişlerdir. Öğrencilerimiz dönem boyunca haftada bir tam gün firmaların dış ticaret bölümlerinde personel gibi görev alarak, firmalara yeni ihracat pazarları bulmak için çalışmışlardır. Firmaların ürünlerini detaylı bir şekilde öğrenen öğrencilerimiz, reel sektörü, dış ticareti ve yurt dışı ilişkilerin geliştirilmesini yaşayarak tecrübe etmişlerdir.

05.06.2017 tarihinde OSTİM Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’nde gerçekleşen sunumları, OSTİM Yönetim Kurulu üyeleri, Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Mahir Nakip, Öğretim Görevlimiz Fedai Uzun ile staj yapılan firmaların yetkilileri izlemişlerdir.