×
WEB MAIL TELEFON REHBERİ ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ AÇILAN DERSLER UZAKTAN EĞİTİM KAMPÜSTE YAŞAM KÜTÜPHANE PORTALI ULAŞIM

Uluslararası Ticaret topluluğunun organizasyonu ile Öğretim üyemiz Doç. Dr. Aytaç Gökmen ve Öğretim Görevlimiz Fedai Uzun’un refakat ettiği Bölümümüzün 18 öğrencisi 04.05.2018 tarihinde Gemlik’te bulunan Bursa Serbest Bölge Müdürlüğünü ziyaret etmiştir.

Ziyaretimiz son derece yararlı olmuş ve tüm gün boyunca Serbest Bölge Müdürlüğü, Serbest Bölge içinde Faaliyet gösteren Türk-Alman ortaklı Vibracoustic A.Ş. firması ve Gemlik Limanı ziyaret edilmiştir. Ayrıca, öğrencilerimize üç adet sunum yapılarak Serbest Bölge Faaliyetleri, Serbest Bölgede Üretim Faaliyetleri ve Limanda Yükleme/Boşaltma Faaliyetleri konusunda bilgiler verilmiştir.

Bursa Serbest Bölgesi ziyaretimizin gerçekleşmesini sağlayan Başta Bölge Müdürü olmak üzere katkıda bulunan tüm çalışanlara teşekkür ediyoruz.

[layerslider id=”1″]