×
WEB MAIL TELEFON REHBERİ ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ AÇILAN DERSLER UZAKTAN EĞİTİM KAMPÜSTE YAŞAM KÜTÜPHANE PORTALI ULAŞIM

ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI TİCARET BÖLÜMÜ
2020 YAZ STAJI BİLGİLENDİRME NOTU
(Nisan 2020)

Sevgili Öğrenciler;

COVID-19 salgını nedeniyle yalnızca 2019-2020 eğitim-öğretim yılı için geçerli olmak kaydıyla zorunlu yaz stajımız konusunda, staj yönergemizden bağımsız olarak, bazı düzenlemeler yapılmıştır. Düzenlemeler aşağıdaki gibidir:

1. 3. Sınıf yaz döneminde yapılması zorunlu olan yaz stajının 2019-2020 yaz döneminde yapılması veya yapılmaması hususu, yalnızca bu dönem geçerli olmak üzere, öğrenci tercihine bırakılmıştır.

2. 2019-2020 yaz döneminde zorunlu yaz stajlarını yapamayacak veya yapmak istemeyen öğrenciler için, yalnızca bu dönem geçerli olmak üzere ve 21 iş gününü tamamlamak kaydıyla, 2020-2021 eğitim-öğretim yılı güz dönemi sonunda, yani sömestr tatilinde, stajlarını gerçekleştirmelerine izin verilecektir.

3. 2019-2020 yaz döneminde stajlarını gerçekleştirebilecek veya gerçekleştirmek isteyen öğrencilerimizin en geç 01 Haziran 2020 tarihine kadar aşağıda yer alan belgeleri Yüksek Lisans Bursiyerimiz Merve Ercan’a (merveercan@cankaya.edu.tr) e-posta olarak göndermeleri gerekmektedir:
• Zorunlu staj başvuru dilekçesi,
• Zorunlu staj kabul belgesi,
• Staj başvuru formu,
• Zorunlu yaz stajı sigorta giriş belgesini

4. Yukarıda bahsi geçen düzenlemeler şu anki mevcut durum gözetilerek belirlenmiş olup, ilerleyen tarihlerde alınacak kararlara göre yeniden düzenleme ve ek önlemler alınabilecektir.

Herkese sağlıklı günler dileriz.

ULUSLARARASI TİCARET BÖLÜM BAŞKANLIĞI