×
WEB MAIL TELEFON REHBERİ ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ AÇILAN DERSLER UZAKTAN EĞİTİM KAMPÜSTE YAŞAM KÜTÜPHANE PORTALI ULAŞIM

Sevgili Öğrenciler,

Covid-19 salgını dolayısıyla ertelenen, hali hazırda ücretlerini yatırıp dilekçelerini vermiş olan ve/veya vermeyi bekleyen mezun durumundaki öğrencilerimizin (2019-2020 bahar/yaz dönemi sonunda mezun olacaklar hariç);

• Ortalama yükseltme veya sınav hakkına girmek istediklerini belirten dilekçeleri ile sınav hakkı ücretini yatırdıklarını gösteren banka dekontlarını Bölüm Sekreterimiz Filiz Kadıoğlu’na (filizkadioglu@cankaya.edu.tren kısa süredee-posta olarak göndermeleri gerekmektedir. Öğrencilerimizin sınav hakkına girecekleri dersin öğretim üyesi ile iletişim kurmaları esastır.
  • Dilekçe ve dekontunu daha önce veren öğrencilerimizin yalnızca öğretim üyeleriyle iletişime geçmeleri gerekmektedir.

İlgili sınavlar webonline sistemi üzerinden online olarak gerçekleştirilecektir. Öğrencilerin detaylı bilgi için öğretim üyeleriyle iletişim kurmaları gerekmektedir.

Uluslararası Ticaret Bölüm Başkanlığı