Çankaya Üniversitesi Uluslararası Ticaret Bölümü olarak 28 Nisan 2017 tarihinde Kazan’da faaliyet gösteren Ankara Lojistik Üssüne ziyaret gerçekleştirdik.

Bölüm Başkanımız  Prof. Dr. Mahir Nakip ve Öğretim Görevlimiz Fedai Uzun ile birlikte 30 öğrencimizin katılımıyla gerçekleştirilen ziyaretimiz; Lojistik Üssü yetkililerinin ve lojistik firmalarımızın engin bilgi ve deneyimlerini paylaşması ve örnek firmaların faaliyetlerinin gözlemlenmesi şeklinde gerçekleştirilmiş olup, öğrencilerimize dış ticaretin ana eksenini oluşturan Lojistik ve Taşımacılık konularında çok önemli bilgi ve deneyimler kazandırmıştır.
Her açıdan olumlu geçen ziyaretimizi her yıl tekrarlama konusunda yetkililerle mutabık kalınmış olup, ziyaretimiz süresince bizlere eşlik eden, yakın ilgi ve yardımlarını esirgemeyen Ankara Lojistik Üssü yetkililerine en içten teşekkürlerimizi    sunuyoruz.